Site-ul www.otto-trailer.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Despre Noi

OTTO Trailer este o companie romana ce si-a inceput activitatea in anul 2007, avand ca obiect de activitate comercializarea de semiremorci, remorci si suprastructuri pentru vehicule comerciale medii si grele.

Scopul nostru este acela de a gasi, impreuna cu dumneavoastra, variante optime de transport si de a va pune la disozitie aceste solutii.
Din acest motiv, OTTO Trailer va propune variante de transport configurate special pentru particularitatile transportului in Romania sau conform nevoile speciale ale dumneavoastra.
OTTO Trailer va pune la dispozitie vehicule specifice diferiitelor domenii de activitate, cum ar fi: transport de marfuri generale, transport de marfuri vrac (cereale, deseuri, agregate), transport de utilaje, transport lichide alimentare sau petro-chimice, transport busteni, transport animale vii, remorci agricole, transport de pulberi, etc.

OTTO Trailer, asigura indrumarea spre achizitia corecta a vehiculelor necesare bunei desfasurari a activitatilor de transport si manipulare. Pentru a ne atinge scopul, colaboram cu producatori de vehicule cu un nivel inalt al calitatii si dispusi sa construiasca vehicule specific nevoilor particulare ale pietei din Romania. Printre colaboratorii nostri se numara: MEGA (Polonia), HUMBAUR (Germania), SKIBICKI (Polonia), PLAVAC (Polonia), ROMEX (Polonia), PROWAM (Polonia),  BC-LDS (Polonia), HYDROFAST (Polonia), TMT Costruzioni (Italia), UMEGA (Lituania) si MEPROZET (Polonia).

Va punem la dispozitie cunostintele noastre din domeniul transportului, pentru a va desfasura activitatea in conditii de maxima productivitate, prin alegerea vehiculelor optime atingerii acestui scop.

Loading...
Loading...
Loading...